Kirázott a hideg attól, amit a kóbor kutya szájában vitt… de ez még csak a kezdet!

Brazíliában, Campinas városában nagyon megindító dolog történt – megéri elolvasni! A történet kettős érzelmeket fog kiváltani belőled. Egyrészt borzalmas belegondolni abba, hogy milyen kegyetlen emberek léteznek, szinte hihetetlen, hogy ilyen anyák is léteznek. Másrészt pedig csodálkozni fogsz azon, hogy egy közönséges kóbor kutyában mennyi bölcsesség van!

Campinas egy meglehetősen szegény város, ahol az élet a megszokott ütemben zajlott, de hirtelen egy vörös kóbor kutya színt vitt a hétköznapok szürkeségébe. A kukában kotorászó kutyus egy újszülött kisbabával tért vissza a szájában!

Úgy tűnik, hogy ez a csecsemő nemrég jött a világra. Még a köldökzsinór sem volt elvágva. Egyszerűen nem lehet felfogni, hogy egy anya eldobja a saját gyermekét…

A kutya a kisbabával a szájában a legközelebbi házhoz rohant. A nő, aki először meglátta, nagyon megdöbbent, de sikerült legyőznie félelmét, és azonnal odarohant, hogy segítsen a gyermeken. Hihetetlen, de a kislány még életben volt és a kis kutya is tudatában volt ezzel, hiszen óvatosan vitte szájában, hogy nehogy megsérüljön.

A gyermeket azonnal kórházba szállították, ahol ingyenesen felajánlották a segítséget. Az orvosok megállapították, hogy a kisbaba makk egészséges és élete nincs veszélyben.

A rendőrség keresi a gyermek biológiai édesanyját, aki elkövette ezt az embertelen bűncselekményt. A kutya viszont az egész városban híressé vált a hősies tettéért. A helyi lakosok “Angyal a Menyországból”-nak becézik a csecsemőt megmentő kutyát.

Sokan örökbe fogadnák ezt a hős kutyát, de ő továbbra is a szabad életet választotta, de ez a jó természete még mindig megmaradt. Annak ellenére, hogy az emberek odafigyelnek rá, és állandóan táplálják, a négylábú rendszeresen járörözik a kuka körül, és ellenőrzni, hogy minden rendben van-e. Lehet arra gondol, hogy valakinek még szüksége lesz a segítségre.

Igen, néha az emberek is tanulhatnának az állatoktól. Ha Rád is nagy hatással volt ennek a kutyának a története, akkor oszd meg barátaiddal is a Facebook-on!

Megosztom másokkal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *