Nem spórol Gáspár Virágon a család. Nézd, mit kapott

Gáspár Győző állítja: nehéz anyagi helyzetbe sodorta a családot a NAV. De azért kisebbik lányuknak méregdrága ajándékot vettek születésnapjára.

Több mint két évvel a kommandósok rajtaütése után még mindig nem heverta ki Gáspár család azt a megaláztatást, amit elszenvedtek a hatóság részéről. Pedig ma már papírja is van Győzőéknek arról, hogy nem adócsalók, és nem sikkasztottak. A showman mégis úgy gondolja, hogy ezzel az akcióval a hatóságok egy életre megbélyegezték őket. Arról nem is beszélve, hogy hatalmas anyagi kár is érte őket emiatt. Sőt, Győző szerint egy jó darabig még nélkülözniük is kellett.

– Amíg én élek, mutogatni fognak az emberek rám, hogy adócsaló vagyok! Soha nem tudom lemosni magamról ezt a megbélyegzést. A mai napig gyakran erről a hajnalról álmodom! Az adócsalás vádja miatt két évig nem kaptam munkát, sőt, a nagyobbik lányom, Evelin a mai napig nem tud a diplomája és a nyelvvizsgája ellenére sem elhelyezkedni. Az erkölcsi mellett hatalmas anyagi kár is ért bennünket – mesélte Győző. 

A családfő szerint az adócsalás és sikkasztás vádja a mai napig megnehezíti a megélhetésüket. Persze minden relatív, és hogy azért az átlagember mércéjével mérve akkora mégsem lehet a baj, azt a születésnapját a napokban ünneplő Virág egyik Instagram posztja jelezte. Ebben Győziék kisebbik lánya büszkén mutatta meg az elő-szülinapi ajándékként kapott gyönyörű Michael Kors cipőt a hozzávaló táskával együtt. És bár a posztot azóta törölte a lány, de az egyik internetes portál addigra lehozta azt – kiszámolva, hogy az elő-ajándék alsó hangon is százezer forintba kerülhet.

A pénz Eveliné

Mindenesetre hamarosan szebb napok virradhatnak a Gáspár családra, hiszen július elején vehették kézbe a haározatot, miszerint a NAV bizonyítékok hiányában beszüntette az ellenük folyó eljárást. Így a házkutatás során lefoglalt ékszerekek és a szintén zár alá vett 194 millió forint is visszajárnak a családnak. Utóbbi egészen pontosan Evelinnek, aki a nagyapjától örökölte ezt a pénzt. Amihez egyébként továbbra sem akar hozzányúlni, csak akkor, ha mégis külföldön kellene új életet kezdenie. Amire egyébként egyre jobban hajlik, miután itthon képtelen munkát találni.

Megosztom másokkal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *