A menyasszony már azt gondolja, hogy véget ért a menyegző. De a vőlegény hátra mutat, hogy bevalljon valamit

Ha szeretünk valakit, és erős érzelmi kötelék alakul ki köztünk, sokszor előfordul, hogy szinte olvasunk a gondolataiban, és már előre gondolkodunk, hogy mivel tudnánk őt boldoggá, vagy inkább még boldogabbá tenni.

Ollie, a fiatal, az angliai Warwickshire-ben élő férfi már alig várta, hogy elvehesse kedvesét, Lizt. Azonban ahelyett, hogy csak várta volna a nagy napot, és mindent a leendő feleségére hagyott volna, ő  komoly meglepetéssel készült, hogy még boldogabbá tegye a menyasszonyát.

Liz ének- és tánctanárként dolgozik, és igen népszerű a diákjai körében. A videóban azon megható jelenetnek lehetünk szemtanúi, amikor az addig a karzaton rejtőző tanítványok a vőlegény intésére hirtelen felfedik magukat, és belekezdenek egy gyönyörű dalba imádott tanáruk és vőlegénye tiszteletére.

A gyönyörű meglepetést a vőlegény szervezte meg, a diákoknak pedig sikerült mindvégig titokban tartaniuk azt a menyasszony előtt!

Tekintsd meg velünk ezt a rövid kis videót. Nagyon megható és lebilincselő élmény, amellett persze öröm a szemnek és a fülnek is 🙂

Megosztom másokkal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *