Úr Isten! Bomba nő lett Molnár Anikó, újra karcsú lett. Ügyesen lefogyott az biztos

Az egykori valósahshow hős, akit csak egy hajszál választott el az akkori Valóvilág megnyerésétől, pár évre a hírnév és siker után egy kicsit elhízott. Többek között érzelmi, és egyéb pszichés okoknak köszönhető a hízása, de a kezdeti beletörődés után , talpra állt. A beletörődés egyébként népbetegség hazánkban is.

Amikor az ember tudja magáról, hogy egy nagy tehén, de nem tesz ellene semmit, mert nem érdekli. A párjának megfelel, aki valószínűleg igen hálás lenne ha lefogynál , de nem teszed, mert ” így érzed jól magad ” . Önámítás, önbecsapás az egész. Nem érzed Te így jól magad, csak lusta vagy változtatni. Kényelmes tömni a búrád, és gondtalanul hízni, és nőni, ugye? Vedd Te is a kezedbe az irányítást, és búcsúzz el hájtól.

Molnár Anikót 2003 januárjában a ValóVilág 2 szőke, rövid hajú, 27 éves bombázójaként ismerte meg az ország. Később a Nagy Ő című műsorban törte össze a férfiak szívét. Amerikában is szerencsét próbált, ahonnan 2012-ben tért haza immár meglehetősen kikerekedve. Az elmúlt években plus size modellként is dolgozott, küzdött a jojó-effektussal, most viszont úgy tűnik, egészségügyi problémáit feltárva sikerült tartósan lefogynia. 

Évek óta pánikbetegséggel küzd, 42 évesen klimaxolni kezdett, ezért végül endokrinológusnál kötött ki. A vizsgálatok során kiderült, hogy inzulinrezisztenciával küzd. Ezt követően bizonyos ételeket ki kellett iktatnia az étrendjéből. 

– Azóta nem szédelgek, nincs falási kényszerem, evés után nem áll be a kajakóma. Ezzel a módszerrel fogytam még 13 kilót, ami nem jön vissza. Így tartok 21-nél. Akkor gyógyulok jól, ha a hasi zsír megy le. Hát nekem olyan feszes lett a hasamon a bőr, hogy alig tudom megszúrni. Az övemet négy lyukkal beljebb kell húzni – mesélte a hetilapnak.

Megosztom másokkal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *