Örömhír! TERHES RADICS GIGI

“Féltem, mit szólnak majd a szüleim.”

Amerikában derült ki, hogy várandós: miután nagyon fáradékonynak érezte magát, alig bírt enni- és innivalót leerőltetni a torkán, rá sem bírt nézni az ételre, a hazaút előtt vett egy terhességi tesztet, ami pozitív lett. Egy étteremben, vacsora közben mondta el a párjának. Az első ultrahangon majdnem elsírták magukat, amikor meghallották a gyermekük szívdobogását. 

Radics Gigi már egy éve szerelmes, párja a két évvel idősebb szobrász, Mikus Áron. 

Radics Gigi elmondta, hogy már az első találkozásukkor megtetszett a jóképű szobrász, de akkor még kapcsolatban élt, meg sem fordult a fejében, hogy valami komolyabb is lehetne közöttük. Csak akkor jelölték be egymást ismerősnek, miután az énekesnő és Kai szakítottak, valamint néhányszor találkoztak közös munkák, fotózások során. Aztán az énekesnő Áron egyik szobrának a fotója alatt kommentelt, mire az meghívta a műtermébe. Délutántól hajnalig beszélgettek. Az énekesnő a kapcsolatuk harmadik hónapjában mutatta be választottját a szüleinek, de a gólyahírrel nem várt ilyen sokáig. Édesapja és édesanyja is meglepetten, de hatalmas örömmel fogadta a bejelentést.

– Egy előadó életében talán sosincs ideális idő a családalapításra, hiszen egy karrier jó esetben mindig felfelé ível, egy ilyen folyamatban pedig nem könnyű megálljt parancsolni – mesélte a kismama.

– Pár hónapig biztosan távol maradok a színpadtól, amíg megszokjuk az új életünket szülőkként. Épp ezért már most dolgozom az új albumomon, hogy a babázási szünetemben kedveskedhessek a rajongóimnak az új dalokkal. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sziasztok! 😍❤️. Nekem is, mint minden kismamának az a legfontosabb, hogy tudjam, egészséges a kisbabám. Ehhez járult hozzá az egyszerű vérvétellel is elvégezhető magzati genetikai vizsgálat, amely a kromoszóma-rendellenességek kimutatására alkalmas. Köszönöm a PrenaTest-nek, hogy megnyugodhattam, és külön köszönöm azt is, hogy ilyen szakértelem, figyelem fogadott a vizsgálat során. Nagy biztonságot jelentett számomra, hogy ez az egyetlen olyan vizsgálat, amelynek kiértékelése hazai labortóriumban történik, így jóval gyorsabban megérkezett az eredmény. szívből köszönöm! #prenatest

Gigi Radics (@gigiradics) által megosztott bejegyzés,

Megosztom másokkal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *