Megrázó tragédia: előbb fia esett össze holtan, majd három nap múlva a gyerek apja lett öngyilkos

 Budapestre költözik Gábor Zsazsa özvegye Éles fegyverrel ölte meg az idős kutyát a jászapáti fantom – 18+ fotók Csűrös Karola: Jobban vagyok! Csak Schumacher az ellenfele Hamiltonnak

Megrázó tragédia: előbb fia esett össze holtan, majd három nap múlva a gyerek apja lett öngyilkos

2020.07.16. 20:30 Bors

 Kövessen minket a Facebookon is!

Napok alatt gyakorlatilag kettétört egy brit anyuka élete, mivel kis különbséggel előbb elvesztette hétéves kisfiát, majd a gyermek apját is. Abby Bartlett kisfia, az egyébként egészségesnek hitt Corey nemrég magas lázzal, illetve légzési nehézségekkel küszködött, így a háziorvosa antibiotikumokkal kezelte. Ám a fiú panaszai sokat nem enyhültek és az egyik este 11 éves bátyja eszméletlen állapotban talált rá a fürdőszobájukban. Bár a segítség hamar megérkezett, Corey már a kórházba szállítás közben, a mentőhelikopterben életét vesztette.

Mivel a gyermeknek felső légúti tünetei is voltak, először az orvosok koronavírusra gyanakodtak, ám a teszteredményei negatívak lettek. Végül a boncolása során kiderült, hogy Corey agyában egy tumor nőtt, és vélhetően a daganatnak köze lehetett váratlan halálához is.

A 43 éves anyuka megpróbáltatásai ezután tovább folytatódtak, ugyanis a gyermek apja, Michael Bartlett három nappal később öngyilkos lett. Abby a StokeonTrentLive-nak azt nyilatkozta, hogy egyedül az tartja benne most a lelket, hogy van egy másik fia, akinek szüksége van édesanyjára.

TELJESEN SOKKOLT, HOGY COREY-NAK AGYDAGANATA VOLT. EGY MINDIG AKTÍV, EGÉSZSÉGES KISFIÚNAK, AKI EGÉSZ ÉLETÉBEN CSAK EGYSZER VOLT IGAZÁN BETEG, AMIKOR VAKBÉLGYULLADÁSSAL MŰTÖTTÉK.

– mesélte a lapnak a gyászoló anya, akinek kisfia a halála előtt a lázas betegség mellett is furán érezte magát, de azt nem tudta elmondani, pontosan mit érez, csak azt, hogy valami nincs rendben vele.

Azt még az orvosok is vizsgálják, hogy az agydaganat pontosan milyen szerepet játszott Corey halálában, így temetésre is csak a további szakértői vélemények után, 5-6 hét múlva kerülhet sor. A nő a költségek fedezésére közösségi adománygyűjtést indított, ahol azt írja, hogy hosszú idő lesz, amíg újra tudja építeni életét a mindig mosolygó, életerős kisfia halála után.

EGY SZEMPILLANTÁS ALATT VESZTETTEM EL ŐT, NAGYON NEHÉZ MOST.

Megosztom másokkal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *