„ILYEN ARCCAL, AMI NEKED VAN, CSODÁLKOZOM, HOGY VAN FÉRJED ÉS GYEREKED” – A KÖZÖSSÉGI OLDALÁN KAPOTT DURVA, ZAKLATÓ ÜZENETET JUDY – FOTÓ

Judy külsejét kritizálta a zaklató .

Judy, a Nicsak ki vagyok? zsűritagja az egyik adás után kapott egy mocskolódó üzenetet, amely durván visszaélt az énekesnő múltjával.

December 14-ét második születésnapjaként ünnepli Judy, ugyanis 1998-ban ezen a napon barátaival súlyos autóbalesetet szenvedett. Szinte csoda, hogy az énekesnő életben maradt: csaknem mindene eltört, az arcában is alig maradt csont épségben- a nő azóta 40 műtéten esett át.

Judy, a külsejére irányuló zaklató üzenetet egy napja tette közzé Instagramon. “Nem egy szokványos poszt, de gondoltam megér annyit, hogy megosszam veletek. Ezt a levelet, ma reggel kaptam a mellékelt “kislánytól” !!!! Szerencsés vagyok, mert az elmúlt 22 évünk alatt, ez “csak” a második ilyen tartalmú üzenet… Úgyhogy nem rossz, az arány. Nem tudom hány éves lehet, de végülis a rosszindulat, és ez a végtelenül nagy gyűlölet, nem korhoz kötött!”– írja a bejegyzéshez.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sziasztok! Nem egy szokványos poszt, de gondoltam megér annyit, hogy megosszam veletek. Ezt a levelet, ma reggel kaptam a mellékelt “kislánytól” !!!! Szerencsés vagyok, mert az elmúlt 22 évünk alatt, ez “csak” a második ilyen tartalmú üzenet…. 🙏🏼 Úgyhogy nem rossz, az arány. 😊☺️ Nem tudom hány éves lehet, de végülis a rosszindulat, és ez a végtelenül nagy gyűlölet, nem korhoz kötött! Csak nehogy a KARMA visszaüssön, és belekerüljön az én “cipőmbe”!!!! Hiszen a sors nem válogat, és nem mi döntünk felette..☝🏼☝🏼☝🏼De bárkivel, bármikor, BÁRMI MEGTÖRTÉNHET! Nem kívánom…. 😘 Úgyhogy ezt az EGY történetemet ajánlom neki is, (és másnak is) talán rájön, hogy ezt a sorsot NEM ÉN VÁLASZTOTTAM MAGAMNAK!😉 Kitartást mindenkinek, és nagyon szép napot! #maradjatokotthon #karma #rosszindulat

Molnár-Kis Judit 🎤🎤🎤🎤 (@kisjudy) által megosztott bejegyzés,

Megosztom másokkal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *