Felismered a 18 éves Gáspár Virágot? A Győzike Show gyereksztárja nagykorú lett

Gáspár Virág mindössze kétéves volt, amikor elindult a Győzike Show, amelyben a nézők bepillanthattak a Gáspár család életébe. Az, hogy sokáig kamerák előtt élték az életüket, mindegyik családtag életére rányomta a bélyegét. Sokan ma is úgy emlékeznek a kisebbik Gáspár lányra, mint toporzékoló, hisztis kislányra. 

Pedig Gáspár Győző és Bea kisebbik gyereke a napokban nagykorú lett, a 18. születésnapját nem is a családjával, hanem a szerelmével ünnepli külföldön. 

Gáspár Virág 18 éves lett

– Virágot a párja, vagy ahogyan én hívom, a vőlegénye Rodoszra vitte nyaralni a születésnapjára. Mindig is ilyen fiút szerettem volna a lányaim mellé, aki romantikus, törődő, és megengedheti magának, hogy nyaralni vigye a szerelmét. Mi vittük ki őket a reptérre, persze féltjük, de most kell világot látni, amíg fiatal – árulta el a Blikknek Győzike. 

Gáspár Virág a 18. születésnapjára egy autót szeretett volna a szüleitől ajándékba, ám a szülők nagy egyetértésben úgy döntöttek, nem teljesítik a kívánságát, ez még korai. 

– 18 évesen még szinte gyerek, állandóan aggódnánk, rettegnénk, amikor kocsiba ül, nehogy baja essen. Nemrégen volt a balesetünk, óvnánk Virágot, így autó idén nem lesz.  

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy mennyit változott a Győzike Show gyerekszereplője, Gáspár Virág az évek folyamán. 

Gáspár Virág a Győzike Show gyereksztárjaként, illetve a reptéren, mielőtt szerelmével Rodoszra utaztak, hogy 18. születésnapját így ünnepeljék.

Gáspár Győző és Bea kisebbik lánya kétéves volt, amikor elkezdődött a Győzike Show. Évekig a szemünk előtt változott.

Gáspár Bea és Győzike bevallották, Virágnak sokkal több mindent megengedtek gyerekkorában, mint Evelinnek annak idején.

Gáspár Evelin a húgával 2017 nyarán, amikor Virág elballagott az általános iskolából.

Nővére, Evelin ezzel a közös fotójukkal köszöntötte fel 2019-ben Virágot 17. születésnapja alkalmából.

Virág az édesapjával és a nővérével 2019 decemberében, a család nyaralásán.

 Gáspár család 2019 szilveszterekor a törökországi nyaralásukon.

Megosztom másokkal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *