Megszólalt a VV Fanni-ügy nyomozója: döbbenetes, amit mondott

Gál Sándor alezredes sosem hallott részleteket árult el a közel három éve tartó ügyről.

A Novozánszki Fanni ügyében nyomozó rendőr szerint soha nem lesz meg VV Fanni holtteste

Gál Sándor alezredes, a nyomozás irányítója a kezdetektől foglalkozott az üggyel, és nem tagadja, hogy mély hatást gyakorolt rá mindaz, ami a fiatal lánnyal történhetett. Az elmúlt években többször kihallgatta a gyanúsított B. Lászlót, aki szerinte egyértelműen előre kitervelt, nyereségvágyból elkövetett gyilkossággal vádolható.

„Érdekes, és ez eddig sehol nem hangzott el, hogy abban a bizonyos bérlakásban el volt rejtve négy és félmillió forint, amit B. László nem talált meg. Ott a lakásban különben vérnyomok sem maradtak, miként a liftben sem. Viszont lent, a mélygarázsnál, a betonos talajon a nyomozóknak sikerült a lány vérét rögzíteniük” – mondta el a Story magazinnak a rendőr.

A nyomozás során B. László kocsijában megtalálták Fanni 22 milliliter vérét, valamint 25 kiló hidrogén-klorid oldatot a siófoki házban, ahol B. László meghúzta magát.

„Meggyőződésem, hogy Fanni holtteste soha nem fog előkerülni, és abban sem vagyok biztos, hogy a Duna lehetett a sírja. A Duna, amit százszor, ezerszer oda-vissza átvizsgáltattunk…” – zárta gondolatait Gál Sándor.

Megosztom másokkal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *