JÖN A FEKETELEVES! A magyar virológus olyat jelentett be, amit még a legrosszabb forgatókönyvben sem hallottunk…

JÖN A FEKETELEVES! A magyar virológus olyat jelentett be, amit még a legrosszabb forgatókönyvben sem hallottunk…

Hozzuk az európai trendeket. Sajnos, ahogy Európában, úgy hazánkban is az látszik, hogy romlanak a mutatók. Megjósolni azonban nem lehet, hogy mikor fog tetőzni a járvány, és hogy mikor ér véget. Azt gondolom, hogy a járványhelyzetet csak a vakcina bevezetése és a lakosság egy bizonyos részének átoltása fogja megoldani
– hangsúlyozta a professzor.-írta meg a life.hu

851 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 25 567 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 8 beteg, így az elhunytak száma 757 főre emelkedett, 5173-an pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 19 637 fő. Az aktív fertőzöttek 37%-a, az elhunytak 54%-a, a gyógyultak 39%-a budapesti. 755 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 51-en vannak lélegeztetőgépen.

A járvány második hulláma zajlik Magyarországon. A kormány célja, hogy az ország működőképességét megtartsuk, és ne hagyjuk, hogy a vírus megbénítsa a mindennapokat, ezért a könnyen betartható, általános szabályoknak most még nagyobb a jelentősége.

Kötelező a maszk használata az üzletek és a tömegközlekedési eszközök mellett a mozikban, színházakban, a bevásárló központok területén, az egészségügyi és szociális intézményekben, valamint ügyfélfogadási irodákban is. 23 óra után a vendéglátóhelyeket és szórakozóhelyeket be kell zárni.

Megosztom másokkal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *