Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy Várhidy Zsófia életének 46. évében tragikus hirtelenséggel életét vesztette.

Gyászol a televíziós szakma.

Szomorú hírt jelentette be a televíziós műsorokat gyártó Show & Game Produkció. 46 éves korában elhunyt szeretett kollégájuk, Várhidy Zsófia.

“A gyászoló család és barátok nevében is megtörten tudatjuk, hogy kedves munkatársunk, Várhidy Zsófia, akit mindannyian csak Manócskaként ismertünk és szerettünk, 2020. szeptember 24-én, 46 évesen tragikus hirtelenséggel elhunyt.

25 évet töltött a televíziós szakmában, érdeklődő fiatal lányból a szemünk láttára lett hihetetlenül profi, a hivatását mély alázattal és szenvedélyes szeretettel űző műsorkészítő. Ismét egy kitűnő, tehetséges munkatárs távozott el közülünk a személyében. Összeszámolni sem tudjuk, hány műsort készítettünk együtt. Különleges jelenség volt, érzékeny, nagylelkű, rendkívül segítőkész, és rajongva szerette a kollégáit. Bolondos lényét jól kifejezi ez a fénykép – emlékezzünk rá mindannyian így!

Búcsúztatásáról a későbbiekben hírt adunk. Legőszintébb együttérzésünket fejezzük ki szüleinek és a hozzá legközelebb állóknak!” – írták Facebook-oldalukon.

Megosztom másokkal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *