Emlékszel még a Barátok közt 1. Lindájára? Opitz Petra tiniként került a sorozatba! Nem hiszed el, miért írták ki ilyen hamar….ÍGY NÉZ KI MOST >>>

Emlékszel még a Barátok közt 1. Lindájára? Opitz Petra tiniként került a sorozatba! Nem hiszed el, miért írták ki ilyen hamar….ÍGY NÉZ KI MOST >>>

Hat évvel ezelőtt távozott a Barátok köztből Opitz Petra (22), aki Bartha Zsolt lányát alakította a sorozatban. Petra akkor azért döntött úgy, hogy otthagyja a sorozatot, mert a tanulmányaira akart koncentrálni, amivel lassan végez is a Bécsi Egyetemen.

AKKOR :

MOST :

https://twitter.com/opitzpetra/photo

OPITZ PETRA

Élete és karrierje

Opitz Petra Budapesten, Magyarországon született 1993. január 06-án. Jelenleg 24 éves, többszörös fitnesz-bajnok, emellett sikeres színésznő. Pályafutását budapesti színházakban kezdte, legutóbb a Barátok Közt és a Marslakók című sorozatokban tűnt fel a képernyőn. Nemrég Bécsbe utazott, ahol fél évig egy helyi gimnáziumban járt, és annyira megtetszett neki a város és a közeg, hogy most a Bécsi Egyetem hallgatója, ahol művészettörténetet tanul. Már az utolsó éveit tapossa. A diploma megszerzése után szívesen hazajönne, és dolgozna egy múzeumban kiállításszervezőként, de mivel a német nyelvet is igen jól elsajátította kint, az idegenvezetői munka is vonzó számára.

Az RTL Klub napi sorozatában Bokros Linda karakterét – melyet eddig ő alakított -,Szabó Kitti vette át, majd utánuk Munkácsy Kata folytatta ezt a szerepet.

Érdekességek

Érdekes megjegyezni, hogy Petra igencsak sokféle ételt szeret. Mint például a sóskát, a pizzát, a lasagnét, a palacsintát vagy a paradicsomlevest. Italban is az egészség híve, így általában 100%-os narancslét fogyaszt a mindennapokban. A legjobban a Beatles együttes zenéjére tud ellazúlni, ugyanis ez a banda a kedvence. Petra olvasni is szeret, legtöbbet forgatott műve François Lelordtól a Hector ​utazása. A színésznő bevallotta, hogy 6 évesen a Batmen filmekből ismert karakterbe, Robinba volt szerelmes, akivel a legszívesebben találkozna, ha valódi szereplő lenne. Gyerekként arról álmodozott, hogy a Pszichiáter hívatást választja, ugyanis olyan nagy hatással volt rá a Hector utazása című könyv.

KÖZÖSSÉGI MÉDIA

Megosztom másokkal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *